Ga direct naar de content
Gemeente Medemblik

Beleidsmedewerker Bedrijfsvoering

Wognum36 uur3.090 - 4.671HBO Nog 59 dagen

Groei mee!

Gemeente Medemblik is volop in beweging en werkt hard aan een gezonde toekomst voor alle inwoners. Om die groei en ambitieuze doelen te kunnen blijven realiseren is uitbreiding nodig.

Ontwikkel jezelf bij een gemeente die volop investeert in de toekomst. Met jouw werk zorg jij ervoor dat de inwoners van Medemblik prettig kunnen wonen, werken en recreëren in een mooie en landelijke omgeving. Ontdek jouw mogelijkheden bij de Gemeente Medemblik.

We zijn een actieve en ondernemende landelijke Noord-Hollandse gemeente met 17 kernen en ruim 45.000 inwoners. Gezond wonen, werken en recreëren zijn voor ons belangrijke speerpunten. We werken primair vanuit mogelijkheden en ondersteunen diverse initiatieven van onze inwoners, verenigingen en bedrijven.

Samen met onze inwoners, maatschappelijke partijen, ondernemers, de raad, het college en de Westfriese regiogemeenten werken we enthousiast aan een vitale én leefbare gemeente.

De gewenste groei vraagt om versterking binnen de werkgebieden Externe Dienstverlening, Ruimte, Sociaal Domein en Bedrijfsvoering. Maar ook binnen andere afdelingen zijn we naarstig op zoek naar kundige specialisten. Van Beleidsmedewerker RO tot Teamleider Projecten en van Projectleider Civiel tot Medewerker Groen. Kortom, we hebben nieuwe collega’s nodig die een bijdrage kunnen leveren om onze groei te realiseren.

Groei jij met ons mee?

Bij de afdeling Bedrijfsvoering zoeken wij een enthousiaste collega voor de functie

 Beleidsmedewerker Bedrijfsvoering

 (met accent op facilitaire dienstverlening)

36 uur per week

WORDT DIT JOUW NIEUWE WERKPLEK?

De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit 6 teams. Deze nieuwe functie valt rechtstreeks onder de Strategisch Manager Bedrijfsvoering. Je ondersteunt en adviseert.  Je bent doelgericht en met een organisatiebewuste focus zorg jij voor resultaten die bijdragen aan de optimalisatie van de interne dienstverlening.

Je adviseert de organisatie proactief op alle facetten van de bedrijfsvoering en facilitair management. Je hebt inzicht in bedrijfsvoeringsprocessen.

BEN JE BENIEUWD WAT JE DAAR GAAT DOEN?

 • Opstellen van voorstellen en informatie nota’s aan directie, college en raad
 • Opstellen van beleidsplannen
 • Vertalen van beleid naar beheerplannen
 • Adviseren van management, college en raad bij organisatorische en bestuurlijke vraagstukken
 • Je levert een bijdrage aan het realiseren van een inspirerende uitdagende goed werkende werkomgeving
 • Je verzorgt de facilitaire (Europese) aanbestedingen, verwerkt aanvragen en beoordeelt offertes en investeringen voor producten en diensten binnen het vakgebied
 • Je beheert en monitort de facilitaire contracten, hebt overleg met leveranciers
 • Je hebt een adviserende rol bij grote facilitaire thema’s en dossier

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

 • Een op de functie gericht HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur HBO facility management)
 • Kennis van en ervaring met de werkzaamheden genoemd onder functie-inhoud
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Up-to-date kennis van MS Office
 • Een resultaatgerichte, teamgerichte, oplossingsgerichte en integere houding

 Competenties

Voor deze functie bestaat een competentieprofiel. Hierin is beschreven dat op deze functie de volgende in ieder geval de volgende competenties van toepassing zijn:

 • Kwaliteitsgerichtheid
 • Samenwerken
 • Klantgerichtheid
 • Nauwkeurigheid
 • Verantwoordelijkheid
 • Communicatief

WIJ BIEDEN JET HET VOLGENDE

Afhankelijk van opleiding en ervaring zal aanstelling plaatsvinden indicatief in schaal 10*, salaris maximaal € 4.671,-bruto per maand, bij een 36-urige werkweek.

Ook mag je rekenen op een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket zoals:

 • Goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Opname in het ABP pensioenfonds
 • Een individueel keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% bovenop jouw salaris. Je kunt dit naar keuze inzetten voor bijvoorbeeld: extra verlof, salaris of bedrijfsfitness.

*Het betreft een nieuwe functie binnen onze organisatie. Deze functie dient nog definitief gewaardeerd te worden.

IS JE INTERESSE GEWEKT?

Graag ontvangen we jouw motivatiebrief en CV via onderstaande sollicitatielink of via vacature@medemblik.nl. Voor vragen en aanvullende informatie kun je altijd nog even contact opnemen met Marja Schornagel, Strategisch Manager Bedrijfsvoering a.i. op nummer 06 - 18 29 62 49. Voor vragen betrekking hebbende op het facilitaire deel, kun je contact opnemen met Sandra Bouhuis, Teamleider Facilitaire zaken, Inkoopadvies en Juridische Zaken, 06-23 33 61 74. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Laurens Tijhuis, Recruiter via 06 - 30 26 05 02.

De vacature is onderdeel van onze arbeidsmarktcampagne ‘Groei mee!’ die tot 31 maart 2023 doorloopt. We verzoeken je om zo snel mogelijk te reageren. Met geschikte kandidaten gaan we direct in gesprek. Zodra we met een kandidaat overeenstemming hebben sluiten we de vacature. Ook kunnen nieuwe vacatures aan de campagne worden toegevoegd. Raadpleeg daarom regelmatig onze vacaturesite voor een up-to-date overzicht of meld je aan voor de ‘jobalert’ op de homepage van werkenbijmedemblik.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Delen:

De 6 voordelen van gemeente Medemblik

Goede werk-privé balans

Maatschappelijke impact

Open en gezellige werksfeer

Ruimte voor eigen inbreng

Korte lijnen met management

Veelzijdige werkomgeving

Gemeente Medemblik

Dick Ketlaan 21

1687 CD Wognum