Ga direct naar de content
Gemeente Medemblik

WOZ-specialist

plaatsWognumsalaris3.167 - 4.537 onderwijsHBO vervaldatumEindigt vandaag

Groei mee!

Gemeente Medemblik is volop in beweging en werkt hard aan een gezonde toekomst voor alle inwoners. Om die groei en ambitieuze doelen te kunnen blijven realiseren is uitbreiding nodig.

Ontwikkel jezelf bij een gemeente die volop investeert in de toekomst. Met jouw werk zorg jij ervoor dat de inwoners van Medemblik prettig kunnen wonen, werken en recreëren in een mooie en landelijke omgeving. Ontdek jouw mogelijkheden bij de Gemeente Medemblik.

We zijn een actieve en ondernemende landelijke Noord-Hollandse gemeente met 17 kernen en ruim 45.000 inwoners. Gezond wonen, werken en recreëren zijn voor ons belangrijke speerpunten. We werken primair vanuit mogelijkheden en ondersteunen diverse initiatieven van onze inwoners, verenigingen en bedrijven.

Samen met onze inwoners, maatschappelijke partijen, ondernemers, de raad, het college en de Westfriese regiogemeenten werken we enthousiast aan een vitale én leefbare gemeente.

De gewenste groei vraagt om versterking binnen de werkgebieden Externe Dienstverlening, Ruimte, Sociaal Domein en Bedrijfsvoering. Maar ook binnen andere afdelingen zijn we naarstig op zoek naar kundige specialisten. Van Beleidsmedewerker RO tot Teamleider Projecten en van Projectleider Civiel tot Medewerker Groen. Kortom, we hebben nieuwe collega’s nodig die een bijdrage kunnen leveren om onze groei te realiseren.

Groei jij met ons mee?

Voor onze organisatie zijn we op zoek naar een

WOZ-specialist

36 uur per week

WORDT DIT JOUW NIEUWE WERKPLEK?

Binnen de afdeling Informatiebeheer en Basisinformatie werk je binnen het team Basisinformatie. De voornaamste taak van dit team van 10 medewerkers is het waarderen van alle onroerende zaken in onze gemeente, opleggen van waardebeschikkingen en belastingaanslagen, het invorderen van publieke en private vorderingen en beoordelen van kwijtscheldingsverzoeken. Dit alles met een goede dienstverlening naar de belanghebbenden.

BEN JE BENIEUWD WAT JE DAAR GAAT DOEN?

Je werkt binnen het taakveld Basisinformatie bij Belastingen/WOZ als taxateur. Je verricht alle taxaties van woningen en niet-woningen en alle daarvoor benodigde werkzaamheden. Onder andere het uitvoeren van marktanalyses, het afhandelen van bezwaar- en beroepschriften en het optimaliseren van objectkenmerken. Je werkt mee aan de vragenlijsten van de Waarderingskamer, levert tijdig WOZ-waarden op voor de vaststelling van de belastingtarieven en de heffing van gemeentelijke belastingen. Verder denk je mee over hoe de processen in de keten van de BAG, WOZ en belastingheffing het beste op elkaar afgestemd kunnen worden.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

Je bent flexibel, stressbestendig, daadkrachtig, accuraat en discreet. Je laat je niet uit het veld slaan door stevige gesprekspartners en kunt snel schakelen. Je hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen en je houdt overzicht in de keten van informatievoorziening. Je staat voor kwaliteit van je werk. Je hebt kennis van de wet WOZ, modelmatige waardebepaling en de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Je hebt een scherp cijfermatig inzicht en kan zowel zelfstandig als in groepsverband werken. Taxatiekennis is vereist en ervaring is een pre.

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld MER of vastgoed/makelaardij SVM WOZ-diploma (of studerend hiervoor)
  • Je hebt kennis van de wet WOZ, basisregistraties en gemeentelijke belastingen
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Ruimtelijk inzicht en een pro-actieve instelling met een goed samenwerkingsvermogen

Daarnaast werk je graag nauwkeurig en kun je je werk goed organiseren Je hebt rijbewijs B, bent klantvriendelijk en je vindt het leuk om zaken uit te zoeken en mensen te woord te staan

WIJ BIEDEN JE HET VOLGENDE

Afhankelijk van opleiding en ervaring ontvang je een aanbieding van maximaal € 4.537,- bruto per maand, gebaseerd op functieschaal 9 obv een 36-urige werkweek.

Daarnaast biedt de gemeente Medemblik uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals

  • Een individueel keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% bovenop jouw salaris. Je kunt dit naar keuze inzetten voor bijvoorbeeld: extra verlof, salaris of bedrijfsfitness
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
  • Opname in het ABP pensioenfonds 

IS JE INTERESSE GEWEKT?

Graag ontvangen we jouw motivatiebrief en CV via onderstaande sollicitatielink of via vacature@medemblik.nl. Voor vragen en aanvullende informatie kun je altijd nog even contact opnemen met onze Recruiter Wendy Newson via 06-25697151.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Delen:

De 6 voordelen van gemeente Medemblik

Goede werk-privé balans

Maatschappelijke impact

Open en gezellige werksfeer

Ruimte voor eigen inbreng

Korte lijnen met management

Veelzijdige werkomgeving

Gemeente Medemblik

Dick Ketlaan 21

1687 CD Wognum