Ga direct naar de content
gemeente Medemblik

Adviseur HR

plaatsWognumlooptijd32 uursalaris3.406 - 5.021 onderwijsHBO vervaldatumEindigt vandaag

Groei mee!

Gemeente Medemblik is volop in beweging en werkt hard aan een gezonde toekomst voor alle inwoners. Om die groei en ambitieuze doelen te kunnen blijven realiseren is uitbreiding nodig.

Ontwikkel jezelf bij een gemeente die volop investeert in de toekomst. Met jouw werk zorg jij ervoor dat de inwoners van Medemblik prettig kunnen wonen, werken en recreëren in een mooie en landelijke omgeving. Ontdek jouw mogelijkheden bij de Gemeente Medemblik.

We zijn een actieve en ondernemende landelijke Noord-Hollandse gemeente met 17 kernen en ruim 45.000 inwoners. Gezond wonen, werken en recreëren zijn voor ons belangrijke speerpunten. We werken primair vanuit mogelijkheden en ondersteunen diverse initiatieven van onze inwoners, verenigingen en bedrijven.

Samen met onze inwoners, maatschappelijke partijen, ondernemers, de raad, het college en de Westfriese regiogemeenten werken we enthousiast aan een vitale én leefbare gemeente.

De gewenste groei vraagt om versterking binnen de werkgebieden Externe Dienstverlening, Ruimte, Sociaal Domein en Bedrijfsvoering. Maar ook binnen andere afdelingen zijn we naarstig op zoek naar kundige specialisten. Van Beleidsmedewerker RO tot Teamleider Projecten en van Projectleider Civiel tot Medewerker Groen. Kortom, we hebben nieuwe collega’s nodig die een bijdrage kunnen leveren om onze groei te realiseren.

Groei jij met ons mee?

Voor de afdeling P&O zijn we op zoek naar een

Adviseur HR

32 uur per week

WORDT DIT JOUW NIEUWE WERKPLEK?

Je maakt onderdeel uit van het team P&O dat zich sterk maakt voor de ontwikkeling van de organisatie en haar medewerkers en zorg draagt voor goed werkgeverschap. Het team bestaat uit 14 medewerkers en is onderdeel van de afdeling Bedrijfsvoering. P&O ontwikkelt beleid, adviseert het bestuur en het management, onderhoudt de arbeidsvoorwaarden en rechtspositie, verzorgt de administratie en rapporteert over de uitvoering. De gemeente Medemblik heeft zo’n 350 medewerkers in dienst. De organisatie is in ontwikkeling en groeit in omvang.

BEN JE BENIEUWD WAT JE DAAR GAAT DOEN?

Als Adviseur HR

 • Ben je businesspartner van het management van één of meer afdelingen
 • Adviseer je over alle aspecten van het personeelsbeleid en - casuïstiek op diverse onderwerpen zoals functiewaardering, werving & selectie, door-en uitstroom, verzuim, opleiding en ontwikkeling
 • Draag je bij aan de ontwikkeling van het personeelsbeleid en de uitvoering ervan
 • Analyseer je de effecten van het gevoerde beleid en doe je voorstellen tot verbetering en aanpassing
 • Ben je eigenaar van 1 of meer deelprocessen of projecten

Met het team van HR-adviseurs werk je aan de realisatie van het jaarplan P&O. De verschillende rollen die je vervult kunnen per periode veranderen afhankelijk van de vraag uit de organisatie, de bezetting van het team en jouw ambitie en ontwikkeling. Dit maakt het werk afwisselend en uitdagend.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

Je bent enthousiast en flexibel en je werkt prima zelfstandig maar ook heel goed samen in en met het P&O-team. Je staat voor de kwaliteit van je werk en verder:

 • Heb je een hbo werk- en denkniveau en ervaring op het vakgebied
 • Heb je een sterk analytisch vermogen; je bent aantoonbaar in staat om personeelsproblematiek en behoeften te achterhalen
 • Ben je resultaat- en oplossingsgericht en ben je integer
 • Neem je initiatief, denk je mee en ben je overtuigend in je aanpak

WIJ BIEDEN JE HET VOLGENDE

Wij bieden een veelzijdige, zelfstandige en afwisselende functie met ruimte om je te ontwikkelen, binnen een gezellige en collegiale organisatie.

Afhankelijk van opleiding en ervaring ontvang je een aanbieding van maximaal € 5.021,-- bruto per maand (gebaseerd op functieschaal 10a obv een 36-urige werkweek)

Ook mag je rekenen op een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket zoals:

 • Goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Opname in het ABP pensioenfonds
 • Een individueel keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% bovenop jouw salaris. Je kunt dit naar keuze inzetten voor bijvoorbeeld: extra verlof, salaris of bedrijfsfitness

IS JE INTERESSE GEWEKT?

Graag ontvangen we jouw motivatiebrief en CV via onderstaande sollicitatielink of via vacature@medemblik.nl. Voor vragen en aanvullende informatie kun je altijd nog even contact opnemen met Jeroen van Duijnhoven via 06 - 83 17 13 66. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Laurens Tijhuis Recruiter via 06-30260502.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Delen:

De 6 voordelen van gemeente Medemblik

Goede werk-privé balans

Maatschappelijke impact

Open en gezellige werksfeer

Ruimte voor eigen inbreng

Korte lijnen met management

Veelzijdige werkomgeving

gemeente Medemblik

Dick Ketlaan 21

1687 CD Wognum