Ga direct naar de content
Gemeente Medemblik

Teamleider Buitendienst

Wognum36 uur4.074 - 5.736HBO+ Eindigt vandaag

Groei mee!

Gemeente Medemblik is volop in beweging en werkt hard aan een gezonde toekomst voor alle inwoners. Om die groei en ambitieuze doelen te kunnen blijven realiseren is uitbreiding nodig.

Ontwikkel jezelf bij een gemeente die volop investeert in de toekomst. Met jouw werk zorg jij ervoor dat de inwoners van Medemblik prettig kunnen wonen, werken en recreëren in een mooie en landelijke omgeving. Ontdek jouw mogelijkheden bij de Gemeente Medemblik.

We zijn een actieve en ondernemende landelijke Noord-Hollandse gemeente met 17 kernen en ruim 45.000 inwoners. Gezond wonen, werken en recreëren zijn voor ons belangrijke speerpunten. We werken primair vanuit mogelijkheden en ondersteunen diverse initiatieven van onze inwoners, verenigingen en bedrijven.

Samen met onze inwoners, maatschappelijke partijen, ondernemers, de raad, het college en de Westfriese regiogemeenten werken we enthousiast aan een vitale én leefbare gemeente.

De gewenste groei vraagt om versterking binnen de werkgebieden Externe Dienstverlening, Ruimte, Sociaal Domein en Bedrijfsvoering. Maar ook binnen andere afdelingen zijn we naarstig op zoek naar kundige specialisten. Van Beleidsmedewerker RO tot Teamleider Projecten en van Projectleider Civiel tot Medewerker Groen. Kortom, we hebben nieuwe collega’s nodig die een bijdrage kunnen leveren om onze groei te realiseren.

Groei jij met ons mee?

Voor de afdeling Externe Dienstverlening zijn we op zoek naar een enthousiaste collega:

Teamleider Buitendienst

36 uur week

WORDT DIT JOUW NIEUWE WERKPLEK?

Je gaat als teamleider aan de slag bij de afdeling Buitendienst en bent verantwoordelijk voor het verbeteren en in stand houden van het beheer en onderhoud in de openbare ruimte. Wij zorgen voor een prettige en veilige leefomgeving voor onze inwoners. De buitendienst is opgedeeld in 3 rayons.

BEN JE BENIEUWD WAT JE DAAR GAAT DOEN?

 • Je geeft leiding aan de buitendienst  en stuurt de dagelijkse processen aan
 • Je ontwikkelt en bouwt samen met de wijkopzichters aan een hecht team
 • Je bent verantwoordelijk voor personeelszaken. De strategisch manager is eindverantwoordelijk
 • Je bent budgethouder. Je hebt een signalerende en adviserende rol richting de strategisch manager over het reilen en zeilen van het team
 • Je ontwikkelt beleid binnen het taakveld van team Buitendienst  op strategisch en voornamelijk tactisch niveau en je geeft hier uitvoering aan
 • Je zorgt voor organisatie-brede en regionale afstemming en samenhang ten aanzien van vraagstukken en processen binnen het taakveld van team Buitendienst
 • Je zorgt voor de uitvoering en implementatie van multidisciplinaire vraagstukken en processen

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

 • Een relevante HBO/WO opleiding
 • Relevante leidinggevende werkervaring
 • Kennis van het openbaar bestuur, projectmatig werken en veranderkunde
 • Een resultaat en oplossingsgerichte instelling

Competenties

Je bent flexibel, denkt strategisch, bent in staat om met je team de doelstellingen te halen. Voor deze functie bestaat een competentieprofiel. Hierin is beschreven dat in ieder geval de volgende competenties van toepassing zijn in de functie:

 • Coachen
 • Leidinggeven binnen een politiek gestuurde organisatie
 • Klantgerichtheid
 • Kwaliteitsgerichtheid
 • Samenwerken                    

WIJ BIEDEN JE HET VOLGENDE

Afhankelijk van opleiding en ervaring ontvang je een aanbieding van maximaal € 5.736,- bruto per maand, gebaseerd op aanloopschaal 11 of functieschaal 11A bij een 36-urige werkweek.

Daarnaast biedt de gemeente Medemblik uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Opname in het ABP pensioenfonds
 • Een individueel keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% bovenop jouw salaris. Je kunt dit naar keuze inzetten voor bijvoorbeeld: extra verlof, salaris of bedrijfsfitness

IS JE INTERESSE GEWEKT?

Graag ontvangen we jouw motivatiebrief en cv via onderstaande sollicitatielink of via vacature@medemblik.nl. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Vincent Toebak, recruiter, via 06 – 550 24 693.

Een referentiecheck, aanvraag VOG en een assessment kunnen deel uitmaken van de procedure.

De vacature is onderdeel van onze arbeidsmarktcampagne ‘Groei mee!’ die tot 31 maart 2023 doorloopt. We verzoeken je om zo snel mogelijk te reageren. Met geschikte kandidaten gaan we direct in gesprek. Zodra we met een kandidaat overeenstemming hebben sluiten we de vacature af. Ook kunnen nieuwe vacatures aan de campagne worden toegevoegd. Raadpleeg daarom regelmatig onze vacaturesite voor een up-to-date overzicht of meld je aan voor de ‘jobalert’ op de homepage van werkenbijmedemblik.nl .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Delen:

De 6 voordelen van gemeente Medemblik

Goede werk-privé balans

Maatschappelijke impact

Open en gezellige werksfeer

Ruimte voor eigen inbreng

Korte lijnen met management

Veelzijdige werkomgeving

Gemeente Medemblik

Dick Ketlaan 21

1687 CD Wognum