Ga direct naar de content
Gemeente Medemblik

Wijkvoorman Groen rayon Wervershoof

plaatsWognumlooptijd36 uursalaris2.010 - 3.018 onderwijsMBO vervaldatumEindigt vandaag

Groei mee!

Gemeente Medemblik is volop in beweging en werkt hard aan een gezonde toekomst voor alle inwoners. Om die groei en ambitieuze doelen te kunnen blijven realiseren is uitbreiding nodig.

Ontwikkel jezelf bij een gemeente die volop investeert in de toekomst. Met jouw werk zorg jij ervoor dat de inwoners van Medemblik prettig kunnen wonen, werken en recreëren in een mooie en landelijke omgeving. Ontdek jouw mogelijkheden bij de Gemeente Medemblik.

We zijn een actieve en ondernemende landelijke Noord-Hollandse gemeente met 17 kernen en ruim 45.000 inwoners. Gezond wonen, werken en recreëren zijn voor ons belangrijke speerpunten. We werken primair vanuit mogelijkheden en ondersteunen diverse initiatieven van onze inwoners, verenigingen en bedrijven.

Samen met onze inwoners, maatschappelijke partijen, ondernemers, de raad, het college en de Westfriese regiogemeenten werken we enthousiast aan een vitale én leefbare gemeente.

De gewenste groei vraagt om versterking binnen de werkgebieden Externe Dienstverlening, Ruimte, Sociaal Domein en Bedrijfsvoering. Maar ook binnen andere afdelingen zijn we naarstig op zoek naar kundige specialisten. Van Beleidsmedewerker RO tot Teamleider Projecten en van Projectleider Civiel tot Medewerker Groen. Kortom, we hebben nieuwe collega’s nodig die een bijdrage kunnen leveren om onze groei te realiseren.

Groei jij met ons mee?

Kun jij collega’s motiveren, goed overzicht houden en vind je het heerlijk om buiten te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Voor het rayon Wervershoof zijn wij op zoek naar een

Wijkvoorman Groen

36 uur per week

WORDT DIT JOUW NIEUWE WERKPLEK

De afdeling Buitendienst is verantwoordelijk voor het verbeteren en in stand houden van het beheer en het onderhoud van het openbaar groen in de openbare ruimte. Je bent bereid om vakopleidingen te volgen en daarnaast wordt er van je verwacht dat je inzetbaar bent (ook buiten kantooruren) voor de gladheidbestrijding, de piketdienst, ondersteuning bij evenementen of andere voorkomende werkzaamheden. Je werkt in een gezellig team en met goed materiaal.

BEN JE BENIEUWD WAT JE DAAR GAAT DOEN?

Als voorman stuur jij een ploeg aan,  en coördineer je de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Het werk moet kwalitatief, goed en op tijd uitgevoerd worden door het team. Jij ziet het werk en kan dat op de juiste manier overbrengen aan je collega’s.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de wijkopzichter en vervangt hem bij afwezigheid. Daarnaast heb je een signalerende en adviserende rol richting de teamleider en de wijkopzichter. Ook ben je vraagbaak en klankbord voor collega’s binnen het vakgebied en werk je mee aan voorkomende werkzaamheden.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

  • Een op de functie gericht MBO werk- en denkniveau met ruime ervaring en kennis op het vakgebied
  • Een stimulerende, flexibele en klantgerichte instelling die zich proactief voor de klant inzet
  • Resultaatgerichtheid en een integere houding
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B/BE én rijbewijs C1

Daarnaast kun je zowel in teamverband als zelfstandig werken en heb je plezierige goede sociale en communicatieve vaardigheden

WIJ BIEDEN JE HET VOLGENDE

Afhankelijk van opleiding en ervaring ontvang je een aanbieding van maximaal € 3.018,- bruto per maand (gebaseerd op aanloopschaal 5 of functieschaal 6 op basis van een 36-urige werkweek) 

Ook kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals

  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
  • Opname in het ABP pensioenfonds
  • Een individueel keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% bovenop jouw salaris. Je kunt dit naar keuze inzetten voor bijvoorbeeld extra vakantie, salaris of bedrijfsfitness

IS JE INTERESSE GEWEKT?

Graag ontvangen we jouw motivatiebrief en CV via onderstaande sollicitatielink of via vacature@medemblik.nl. Voor vragen en aanvullende informatie kun je altijd nog even contact opnemen met Ron Roozendaal via 0229 - 856 225. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Laurens Tijhuis Recruiter via 06-30260502.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Delen:

De 6 voordelen van gemeente Medemblik

Goede werk-privé balans

Maatschappelijke impact

Open en gezellige werksfeer

Ruimte voor eigen inbreng

Korte lijnen met management

Veelzijdige werkomgeving

Gemeente Medemblik

Dick Ketlaan 21

1687 CD Wognum