Ga direct naar de content
Gemeente Medemblik

Toezichthouder BWT (bouwinspecteur)

Wognum36 uur2.865 - 4.208MBO Nog 59 dagen

Groei mee!

Gemeente Medemblik is volop in beweging en werkt hard aan een gezonde toekomst voor alle inwoners. Om die groei en ambitieuze doelen te kunnen blijven realiseren is uitbreiding nodig.

Ontwikkel jezelf bij een gemeente die volop investeert in de toekomst. Met jouw werk zorg jij ervoor dat de inwoners van Medemblik prettig kunnen wonen, werken en recreëren in een mooie en landelijke omgeving. Ontdek jouw mogelijkheden bij de Gemeente Medemblik.

We zijn een actieve en ondernemende landelijke Noord-Hollandse gemeente met 17 kernen en ruim 45.000 inwoners. Gezond wonen, werken en recreëren zijn voor ons belangrijke speerpunten. We werken primair vanuit mogelijkheden en ondersteunen diverse initiatieven van onze inwoners, verenigingen en bedrijven.

Samen met onze inwoners, maatschappelijke partijen, ondernemers, de raad, het college en de Westfriese regiogemeenten werken we enthousiast aan een vitale én leefbare gemeente.

De gewenste groei vraagt om versterking binnen de werkgebieden Externe Dienstverlening, Ruimte, Sociaal Domein en Bedrijfsvoering. Maar ook binnen andere afdelingen zijn we naarstig op zoek naar kundige specialisten. Van Beleidsmedewerker RO tot Teamleider Projecten en van Projectleider Civiel tot Medewerker Groen. Kortom, we hebben nieuwe collega’s nodig die een bijdrage kunnen leveren om onze groei te realiseren.

Groei jij met ons mee?

Wij zoeken een enthousiaste collega voor de functie van: 

 Toezichthouder Bouw- en Woningtoezicht (bouwinspecteur)

32-36 uur per week

WORDT DIT JOUW NIEUWE WERKPLEK?

Je gaat werken bij het team Handhaving en Veiligheid dat een leuk, afwisselend, spannend en uitdagend werkterrein kent. Samen met jouw collega’s zorg jij voor het toezicht op de Openbare Ruimte. 

BEN JE BENIEUWD WAT JE DAAR GAAT DOEN?

  • Jouw werkzaamheden bestaan uit het toezicht houden op de bouwactiviteiten. Je controleert of volgens de verstrekte vergunning gebouwd wordt. Je signaleert strijdigheid tijdens de bouw met planologische, bouwkundige, en milieu- en veiligheidsvoorschriften. Daarnaast houd je toezicht op bestaande bouw, illegale bouw en vergunningsvrije bouwactiviteiten, brandveiligheid van bestaande bouw en evenementen.
  • Verder zorg jij voor het opheffen van gebrekkige, gevaarlijke of hinderlijke situaties. Je controleert situaties waarover een melding of een handhavingsverzoek is ontvangen en je stelt een constateringsrapport op. Ook zorg je voor het opstellen van eenvoudige aanschrijvingen.
  • Tot slot behoren ook het bewaken van termijnen, het opstellen van rapportages en verslagen tot je dagelijkse werk. Je neemt soms ook deel aan integrale controles in de avonduren.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

Je bent daadkrachtig en enthousiast. Je kunt een onafhankelijk oordeel vormen en je staat stevig in je schoenen. Tegelijkertijd ben je ook iemand die goed kan samenwerken in een team en je staat voor de kwaliteit van je werk. Verder beschik je over: 

  • Een bouwkundige opleiding op MBO IV niveau
  • Een opleiding ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht 1
  • Ervaring als toezichthouder
  • Rijbewijs B

WIJ BIEDEN JE HET VOLGENDE

Een gevarieerd werkpakket met verschillende vakdisciplines en deskundige collega's bij het team ruimtelijke ordening. Je krijgt de ruimte om nieuwe inzichten en instrumenten te ontwikkelen in een vooruitstrevende gemeentelijke organisatie.

Afhankelijk van opleiding en ervaring krijg je een aanbieding in functieschaal 9 van maximaal € 4.208 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Ook kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals

  • Een goed pensioen bij het ABP
  • Uitstekende studie- en ontwikkelmogelijkheden
  • Een Individueel Keuze Budget (IKB) van circa 17,05% van je bruto jaarsalaris

IS JE INTERESSE GEWEKT?

Graag ontvangen we jouw motivatiebrief en CV via onderstaande sollicitatielink of via vacature@medemblik.nl. Voor vragen en aanvullende informatie kun je altijd nog even contact opnemen met Marcel van Marle, via 06 - 20 92 68 92. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Laurens Tijhuis, Recruiter via 06-30260502.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Delen:

De 6 voordelen van gemeente Medemblik

Goede werk-privé balans

Maatschappelijke impact

Open en gezellige werksfeer

Ruimte voor eigen inbreng

Korte lijnen met management

Veelzijdige werkomgeving

Gemeente Medemblik

Dick Ketlaan 21

1687 CD Wognum