Ga direct naar de content

Medewerker Zorg

Solliciteer uiterlijk donderdag 10 november
Wognum 28 uur 2.010 - 3.301 MBO

"We zijn echt een team van aanpakken! Allemaal."


Bij de afdeling Samenlevingszaken zoeken wij een enthousiaste collega voor de functie van:

Medewerker Zorg  

28 uur per week

Samenlevingszaken houdt zich bezig met jeugdhulpverlening, WMO, extra inkomensondersteuning aan inwoners, schuldhulpverlening en begeleiding van nieuwkomers. Wat we niet zelf doen is de uitvoering van de participatiewet. Dat hebben we uitbesteed aan onze regionale organisatie WerkSaam Westfriesland. 

We zijn met 60 collega’s verdeeld over meerdere teams. De Medewerker Zorg is het 1ste aanspreekpunt voor inwoners die ondersteuning nodig hebben op het gebied van WMO, Jeugdhulpverlening, Bijzondere Bijstand, Inburgering en Maatschappelijk Werk. 

Wat ga je doen?

  • Je hebt het eerste contact met de inwoner van de gemeente Medemblik, zodat zij zo goed en snel mogelijk op weg worden geholpen en je voert meldingen, aanvullende informatie en contactregistraties digitaal in.
  • Je pakt alle aanvragen op die binnenkomen per telefoon, via mail of de website en handelt telefonisch en digitaal klantvragen af op het gebied van Zorg en Welzijn.
  • Je adviseert inwoners met betrekking tot hulpaanbod vanuit externe organisaties.
  • Verstrekken van inhoudelijke informatie toegespitst op individuele situaties in relatie tot de Jeugdwet, WMO 2015, Bijzondere Bijstand en de wijkteams en je stelt meldingen op in het kader van de Jeugdwet en/of WMO 2015.
  • In overleg met de Medewerker Toegang Jeugd of Wijkcoördinator maak je een inschatting ten aanzien van de fysieke en psychische veiligheid van jeugdigen.
  • Je verdeelt aanvragen naar de juiste afdeling en wint zonodig aanvullende informatie in ten behoeve van de aanvraag.


Wat breng je mee?

  • Tenminste afgeronde opleiding op MBO 4;
  • een klantgerichte instelling waarbij jouw focus ligt op een optimale dienstverlening aan de inwoner;
  • ervaring met (telefonisch) klantcontact en je bent in staat de klantbehoefte scherp in beeld te krijgen;
  • kennis van de producten en diensten zodat je in staat bent de inwoner snel en efficiënt te helpen.

Je werkt nauwkeurig en zorgvuldig, ook als het druk is houd jij het hoofd koel. Je bent iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Het spreekt voor zich dat je integer bent en zorgt voor de allerhoogste kwaliteit van je dienstverlening.

Wat bieden wij?

Een functie waarbij gestimuleerd om je te blijven ontwikkelen! Een salaris in schaal 7 met een maximum van EUR 3.300,-- per maand voor 36 uur. En natuurlijk de jou bekende uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuze Budget van circa 17,05 % van je bruto jaarsalaris en een goed pensioen


Geïnteresseerd?

We horen graag van je! We ontvangen graag je sollicitatie via onderstaande link voor 24 oktober a.s.

Eerst meer informatie? Bel dan met Karen Heemskerk, Afdelingshoofd Samenlevingszaken, bereikbaar via karen.heemskerk@Medemblik.nl of telefoonnummer 06-13709635 of mail met vacature@medemblik.nl wanneer je meer wilt horen over de sollicitatieprocedure.

Wij gaan voor Medemblik! Jij ook?

Delen:

Reageer vandaag

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met Vacatures Gemeente Medemblik van Gemeente Medemblik

Over de organisatie

Gemeente Medemblik logo
Adres
Dick Ketlaan 21
1687 CD Wognum