Ga direct naar de content

Beleidsadviseur Sport

Solliciteer uiterlijk dinsdag 22 november
Wognum 32 - 36 uur 3.090 - 4.671 HBO+ · WO

Bij de afdeling Maatschappelijk Beleid zoeken wij een enthousiaste collega voor de functie van 

Beleidsadviseur 

Sport 32 - 36 uur 

Waar ga je werken?

We zijn een hecht team van ca. 20 beleidsmedewerker en zijn verdeeld over 2 teams (welzijn en sociaal domein). Binnen de afdeling Maatschappelijk Beleid adviseren beleidsmedewerkers over het voorbereiden, ontwikkelen of uitvoeren van beleid op diverse onderwerpen zoals sociaal domein, accommodaties, onderwijs, gezondheid, cultuur en sport. 

Samen met collega’s bouw je vanuit diverse afdelingen actief mee aan de ontwikkeling van onder meer ons nieuwe accommodatiebeleid. We vinden het daarbij van belang dat het beleid in goed overleg met maatschappelijke partners, bestuurders, gebruikers en beheerders tot stand komt en wordt uitgevoerd.

We zoeken een beleidsmedewerker die energie krijgt van nauwe samenwerking met anderen, zowel intern als extern. Een collega die geïnteresseerd is in maatschappelijke ontwikkelingen en een realistische kijk heeft op de politieke dimensie die bij deze functie hoort.

Wat ga je doen?

  • Je zit direct met bestuurders aan tafel en adviseert het gemeentebestuur over onder meer sportbeleid. Je kunt in deze functie bijvoorbeeld ook worden ingezet als projectleider bij de ontwikkeling van verbouw- of nieuwbouwplannen.
  • Je onderhoudt contacten met een groot netwerk van externen, zoals diverse sportorganisaties en je bent in je contacten benaderbaar, betrouwbaar en duidelijk.
  • Je maakt prestatieafspraken met de verschillende partners. En je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking van de uitvoering van deze taken door derden.
  • Je voert reguliere taken uit ten aanzien van beleidsterrein sport en andere beleidsterreinen, bijvoorbeeld speelplaatsenbeleid. Je signaleert ontwikkelingen en knelpunten binnen het vakgebied, verkent deze en vertaalt dit in oplossingen, beleid & beleidsvoorstellen of projecten waarbij andere relevante disciplines betrokken worden.
  • Dit doe je in nauwe samenwerking met het team en externe specialisten.


Wat breng je mee?

  • Bij voorkeur WO en in ieder geval minimaal HBO werk- en denkniveau 
  • Je bent geïnteresseerd om in onze gemeente projectmatig ambities waar te maken;
  • Je bent een teamspeler, die met plezier en energie samenwerkt om een gezamenlijk resultaat te bereiken Daarnaast heb je goede adviesvaardigheden en je bent communicatief sterk genoeg om deze uit te bouwen.
  • Je bent proactief en een netwerker, ondernemend en je hebt politieke sensitiviteit.


Wat bieden wij?

Wij bieden een veelzijdige en afwisselende functie binnen een gezellige en collegiale afdeling. Afhankelijk van opleiding en ervaring ontvang je een aanbieding gebaseerd op functieschaal 10. Dat is een salaris van maximaal € 4.671,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De gemeente Medemblik heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuze Budget van circa 17,05% van je bruto jaarsalaris.

Geïnteresseerd?

Voor aanvullende informatie over deze functie kun je contact opnemen met Johan Hagedoorn (senior adviseur welzijn) via telefoonnummer (0229) 85 60 81 of Gineke Paulissen (06-52825893), afdelingshoofd Maatschappelijk Beleid. 

Let op!

Je kunt tot 30 oktober aanstaande reageren en de gesprekken zullen op dinsdagochtend 1 november a.s.

We horen graag van je!

Delen:

Reageer vandaag

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met Vacatures Gemeente Medemblik van Gemeente Medemblik

Over de organisatie

Gemeente Medemblik logo
Adres
Dick Ketlaan 21
1687 CD Wognum