Ga direct naar de content
Gemeente Medemblik

WMO Consulent

plaatsWognumlooptijd32 - 36 uursalaris2.255 - 3.301 onderwijsMBO · MBO+ vervaldatumEindigt vandaag

Vanwege een promotie van de huidige Wmo-Consulent zoeken we een nieuwe enthousiaste collega!

Wmo consulent

32-36 uur per week  

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van (aan)vragen en meldingen voor individuele Wmo voorzieningen. De nadruk bij de functie ligt op het uitvoeren van aanvragen GPK/GPP en op (eenvoudige) aanvragen en meldingen in het kader van de Wmo. Daarnaast behandel je heronderzoeken en mutaties van lopende Wmo-voorzieningen. Je informeert betrokkenen over regelgeving en procedures, toets en beoordeelt aanvragen en stelt rapportages en beschikkingen op. En je beantwoordt diverse klantvragen aan de balie, via de telefoon of mail.


Wat breng je mee?

  • Tenminste MBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur ervaring met de functie
  • Een stressbestendige, flexibele en klantgerichte houding
  • Diverse vraagstukken kunnen analyseren en beoordelen
  • Een resultaatgerichte, oplossingsgerichte en integere houding
  • Goed samen kunnen werken met inwoners, collega’s en (keten)partners


Wat ga je verdienen?

Afhankelijk van opleiding en ervaring ontvang je een aanbieding gebaseerd op functieschaal 7. Salaris maximaal € 3.301,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

De gemeente Medemblik heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuze Budget van circa 17,05% van je bruto jaarsalaris die je kunt besteden als extra inkomen of kunt inruilen voor meer vrije uren en nog veel meer.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met met Karen Heemskerk, afdelingshoofd Samenlevingszaken, telefoonnummer 0613 - 709 635. Voor vragen en informatie over de procedure kun je ook terecht bij Jacquelien Huisman, recruiter, telefoon 0621 - 563 413.

Reageren kan tot eind Augustus.


Algemeen

De gemeente Medemblik ligt in West-Friesland en is een actieve en ondernemende Noord-Hollandse gemeente met circa 45.000 inwoners en bestaat uit 17 kernen. Het gemeentehuis staat in Wognum, direct naast de A7, met een gunstige aanrijroute vanuit onder andere Amsterdam. De lijnen zijn kort en de medewerkers toegankelijk, behulpzaam en sociaal. Binnen de gemeente Medemblik werken wij aan een vitale en leefbare gemeente. We doen dit voor en met onze inwoners, maatschappelijke partijen, ondernemers, de raad, het college en de Westfriese regiogemeenten.

Delen:

De 6 voordelen van gemeente Medemblik

Goede werk-privé balans

Maatschappelijke impact

Open en gezellige werksfeer

Ruimte voor eigen inbreng

Korte lijnen met management

Veelzijdige werkomgeving

Gemeente Medemblik

Dick Ketlaan 21

1687 CD Wognum