Medewerker P&O

Wognum 25 - 36 uur 2.010 - 3.301 MBO · VMBO/LBO

Wij zoeken jou!


Medewerker P&O

25-36 uur per week

Waar ga je werken?

P&O  is onderdeel van de afdeling Advies & Dienstverlening waar ook Inkoop & Facilitair, Juridische Zaken, Secretariaat en Communicatie toe behoren. Het taakveld zorgt voor de ontwikkeling en uitvoering van beleid op het gebied van personeelszaken en organisatieontwikkeling en voor de uitvoering van de rechtspositie en de salarisadministratie. 

Wat ga je doen?

Samen met je collega ben je de spin in het web wat betreft de administratieve taken op het gebied van:

  • In- door- en uitstroom
  • ziekteverzuim
  • aanvragen van subsidies of aangepaste werkplekken


Daarnaast houd je kwartaalstatistieken voor het CBS bij, verzorgt bloemen en taart bij aanstellingen of jubilea en je levert een bijdrage als web redacteur zoals het plaatsen van vacatures op intranet.

Dagelijks werk je vanuit verschillende mailboxen waarbij je agenda’s beheert en aanvragen van trainees en stagiaires reguleert.

Wat breng je mee?

  • een op de functie gericht (V)MBO werk- en denkniveau met administratieve of secretariële ervaring
  • goede kennis van het Nederlands, Word en Excel
  • Naast zelfstandigheid en klantgerichtheid zijn goed plannen en organiseren jouw eigenschappen en vind je het fijn om met je collega’s samen te werken.


Wat bieden wij?

Afhankelijk van opleiding en ervaring ontvang je een aanbieding gebaseerd op de aanloopschaal 6 of functieschaal 7. Salaris maximaal € 3.114,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

De Gemeente Medemblik heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuze Budget van circa 17,05% van je bruto jaarsalaris. Je kunt dit naar keuze inzetten voor bijvoorbeeld extra verlof, salaris of bedrijfsfitness. Daarnaast bieden we opleidings- en ontwikkelmogelijkheden en opname in het ABP pensioenfonds.

Geïnteresseerd?

We horen graag van je! Wanneer je eerst aanvullende informatie over deze functie wenst kun je contact opnemen met Chanine Dragt, adviseur P&O via (06) 21 97 57 63.

Graag ontvangen we je sollicitatie uiterlijk 13 juli 2022. Voor vragen en informatie over de procedure kun je ook terecht bij Josephine Alta-Limburg, recruiter, telefoon (06) 53 50 25 51.

Wij gaan voor Medemblik! Jij ook?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Delen:

Reageer vandaag

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met Josephine Alta-Limburg van Gemeente Medemblik

Over de organisatie

Gemeente Medemblik logo
Adres
Dick Ketlaan 21
1687 CD Wognum