Consulent Financiën / VIC Medewerker

Solliciteer uiterlijk zaterdag 16 juli
Wognum 32 - 36 uur 3090 - 4671 HBO · HBO+

Net klaar met je Hbo-opleiding? Wij nodigen schoolverlaters met een relevante afgeronde HBO-opleiding van harte uit om te reageren op deze vacature. Je wordt opgeleid tot Consultant Financiën bij een boeiende gemeente!

De afdeling Strategie & Organisatie van de Gemeente Medemblik zoekt een enthousiaste collega voor de functie van:

Consulent financiën / VIC Medewerker

32-36 uur 

De afdeling Strategie & Organisatie bestaat uit het taakveld Financieel Beheer en Financieel beleid waar deze functie deel van uit maakt en verzorgt de totstandkoming van het gemeentelijk financiële beleid.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s speel je een essentiële rol bij het uitvoeren van de Verbijzonderde Interne Controles (VIC) binnen de gemeente. Daarmee draag je bij aan de rechtmatigheid en doelmatigheid van onze inkomsten en uitgaven. Je bent (mede- )verantwoordelijk voor de volgende taken:

 • Je levert een bijdrage aan de implementatie van de rechtmatigheidsverklaring door het college
 • Je ondersteunt bij het opstellen van werkprocessen en voert controles uit waarop je (verbeter)adviezen geeft en deze bespreekt met het management
 • Je stelt periodiek een controleplan op en actualiseert het normenkader.
 • Je stemt af met de werkzaamheden van de accountant.


Wat breng je mee?

 • Een op de functie gericht HBO werk- en denkniveau en affiniteit met operational en financial audit.
 • Je hebt de ambitie om het vakgebied verder te ontwikkelen.
 • Goede adviesvaardigheden met de competentie een onafhankelijk standpunt in te durven nemen.
 • Een sterk analytisch vermogen. Je neemt initiatief en je collega's roemen jou om je overtuigingskracht en visie.

Het spreekt voor zich dat je klant- en kwaliteitsgericht bent. 

Wat bieden wij?

 • Afhankelijk van opleiding en ervaring zal aanstelling plaatsvinden in schaal 10 met een maximum van  € 4.671,-- bruto per maand. 
 • Ook mag je rekenen op een individueel keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% bovenop jouw salaris. Je kunt dit naar keuze inzetten voor bijvoorbeeld: extra verlof, salaris of bedrijfsfitness.
 • We bieden uitstekende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden 
 • Opname in het ABP pensioenfonds


Geïnteresseerd?

We zien uit naar je reactie!

Wil je eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Niels Ooijevaar, afdelingshoofd Strategie en Organisatie, telefoon nummer (0229) 85 61 92. Over de procedurele gang van zaken en arbeidsvoorwaarden kun je terecht bij Elleke de Heer via 0229-856151.

Wij gaan voor Medemblik! Jij ook?

De Gemeente Medemblik is een actieve en ondernemende Noord-Hollandse landelijke gemeente met ruim 45.000 inwoners en bestaat uit 17 kernen. Het gemeentehuis staat in Wognum, direct naast de A7, en is zeer goed bereikbaar vanuit onder andere Amsterdam, Beverwijk en het Gooi. De lijnen zijn kort en de medewerkers toegankelijk, behulpzaam en sociaal. Onder het motto “Wij gaan voor Medemblik” wordt er gebouwd aan een aantrekkelijke, bereikbare, veilige en gastvrije gemeente. Een gemeente waar je goed en gezond kunt wonen, werken en recreëren. Waarin bedrijven innoveren en verenigingen bloeien. Waar lokaal en regionaal wordt samengewerkt en de (boven-) regionale verbinding wordt gezocht om samenwerking te stimuleren. Een gemeente die uitgaat van de mogelijkheden en initiatieven van haar inwoners en bedrijvenDelen:

Reageer vandaag

CV
Motivatie

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met Jacquelien Huisman van Gemeente Medemblik

Over de organisatie

Gemeente Medemblik logo
Adres
Dick Ketlaan 21
1687 CD Wognum