Adviseur Grondbedrijf

Wognum 32 uur 3326 - 5247 HBO · HBO+

De Gemeente Medemblik is een actieve en ondernemende Noord-Hollandse landelijke gemeente met ruim 45.000 inwoners en bestaat uit 17 kernen. Het gemeentehuis staat in Wognum, direct naast de A7 en is zeer goed bereikbaar vanuit onder andere Amsterdam en het Gooi. De lijnen zijn kort en de medewerkers toegankelijk, behulpzaam en sociaal. Samen werken wij aan een vitale en leefbare gemeente en dat doen we voor en met onze inwoners, maatschappelijke partijen, ondernemers, de raad, het college en de West-Friese regiogemeenten. De gemeente is volop in ontwikkeling.

Graag komen wij in contact met geïnteresseerden voor de functie van


Adviseur grondbedrijf

(Sr beleidsmedewerker Grondzaken)

32 uur per week  


Wat ga je doen?

Wij werken elke dag aan een vitale en leefbare gemeente. Wij zetten ons dagelijks met plezier in voor woningbouw en bedrijventerreinen. Jij bent een strategisch adviseur op het gebied van gebiedsontwikkeling en exploitaties.  Je beheert het grondbedrijf van de gemeente, en je voert het Besluit Begroting Verantwoording (BBV) uit voor het onderdeel grondexploitaties. Je hebt visie op het grondbeleid in relatie tot de realisatie van de doelstellingen van de programma's die zijn opgenomen in de begroting.  

Je beheert het grondbedrijf en ontwikkelt dit door. Je adviseert bestuurlijk en beleidsmatig aan het bestuur over de projectenportfolio: je hebt inzicht en overzicht op de lopende projecten (in samenhang), en visie op de toekomstige projecten. Je zorg voor een adequate risicobeheersing van het grondbedrijf en een goede aansluiting op de P&C-cyclus van de gemeente.  

Wat breng je mee?

  • Jij bent een strategisch adviseur met een proactieve houding en politiek bestuurlijke sensitiviteit
  • HBO+ opleiding (WO werk- en denkniveau) met financieel/planeconomische specialisatie.
  • Ervaring met gebiedsontwikkelingen en projectmatig werken
  • Aantoonbare ervaring met coachen en coördineren van werkzaamheden
  • Je bent op de hoogte van de (nieuwe) BBV regels en rapportage vereisten.
  • Je bent nauwkeurig, creatief, pro-actief en leergierige met een resultaatgerichte houding.   
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatie en verbindend in samenwerking.


Wat bieden wij?

Afhankelijk van opleiding en ervaring ontvang je aanbieding van maximaal € 5.247,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek gebaseerd op de aanloopschaal 10a of functieschaal 11.  Ook kun je rekenen op een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket zoals goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden, opname in het ABP pensioenfonds en een individueel keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% bovenop jouw salaris. Je kunt dit naar keuze inzetten voor bijvoorbeeld extra verlof, salaris of bedrijfsfitness.

Geïnteresseerd?

We zien er naar uit je sollicitatie en motivatie te ontvangen! Voor aanvullende informatie over deze functie kun je contact opnemen met Daniël van Delden, telefoonnummer (0229) 856165. De kennismakingsgesprekken staan gepland in week 15. Voor aanvullende vragen over de procedure kun je contact opnemen met Recruitment via 0621-563413.

Wij gaan voor Medemblik! Jij ook?

kijk ook op www.werkenbijmedemblik.nl
Ongevraagde acquisitie door bemiddelingsbureaus stellen we niet op prijs en kan leiden tot uitsluiting bij onze andere wervingsacties. Ook het ongevraagd sturen van cv’s door bureaus aan onze medewerkers zien we als acquisitie. Deze cv’s nemen we niet in behandeling.


 

 


Delen:

Reageer vandaag

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met Jacquelien Huisman van Gemeente Medemblik

Over de organisatie

Gemeente Medemblik logo
Adres
Dick Ketlaan 21
1687 CD Wognum

De gemeente Medemblik is sterk in ontwikkeling en werkt hard aan een solide basis voor de toekomst. Als Westfriese gemeente doen we dat vanzelfsprekend met de mentaliteit die Westfriesen eigen is: nuchter, toegankelijk en informeel. Dicht bij de inwoners zetten wij ons altijd 100% in, ook voor onze collega’s. Wil jij ook meegroeien in een organisatie waar ontwikkeling centraal staat? Ontdek dan nu jouw mogelijkheden bij de gemeente Medemblik.