Recruiter

Wognum 32 - 36 uur 2865 - 4209 HBO · HBO+ · WO

Kijk jij op een creatieve manier naar en ben jij niet onder de indruk van krapte op de arbeidsmarkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Recruiter Jr / Sr

32-36 uur per week

De Gemeente Medemblik is een actieve en ondernemende Noord-Hollandse landelijke gemeente met ruim 45.000 inwoners en bestaat uit 17 kernen. Het gemeentehuis staat in Wognum naast de A7 en is zeer goed bereikbaar vanuit onder andere Amsterdam. De lijnen zijn kort en de medewerkers toegankelijk, behulpzaam en sociaal. Samen werken wij aan een vitale en leefbare gemeente en dat doen we voor en met onze inwoners, maatschappelijke partijen, ondernemers, de raad, het college en de West-Friese regiogemeenten. De gemeente is volop in ontwikkeling.


Waar ga je werken?

De afdeling P&O telt 10 medewerkers en is onderdeel van de afdeling Advies & Dienstverlening waar ook Inkoop, Juridische Zaken en Communicatie toe behoren. Het taakveld zorgt voor de ontwikkeling en uitvoering van beleid op het gebied van personeelszaken en organisatieontwikkeling en verder voor de uitvoering van de rechtspositie en de salarisadministratie.

Wat ga je doen?

Als recruiter ben je verantwoordelijk voor het recruitmentproces. Je bent de spin in het web en bent met jouw recruitment expertise onderdeel van het team P&O. Je adviseert en ondersteunt de vacaturehouders en adviseurs P&O bij het recruitmentproces. In overleg met hen kies je een slimme wervingsstrategie en (her)schrijf je de vacaturetekst. Na het uitzetten van vacatures ga je zo nodig actief op zoek naar geschikte kandidaten en laat je in samenspraak met de vacaturehouder gesprekken inplannen. Je communiceert met kandidaten en stemt af met de vacaturehouder en zo nodig de betrokken adviseur P&O. Je zorgt ervoor dat onze vacatures zo goed mogelijk worden gevonden en je beheert daarvoor de verschillende platforms zoals LinkedIn en de werkenbij-pagina. Je benut in overleg met de vacaturehouder en/of directe collega’s de verschillende informele kanalen om vacatures uit te zetten.

Je bent bekend met selectie- en interviewtechnieken. Je maakt, op verzoek, een voorselectie en neemt, op verzoek, deel aan de selectiecommissie.

Je denkt mee over de te bepalen strategie om in een krappe arbeidsmarkt succesvol de beste kandidaat te vinden; hoe wij als gemeente nog aansprekender kunnen zijn.

Bewezen vernieuwende en creatieve initiatieven worden zeker gewaardeerd!


Wat breng je mee?

  • Een afgeronde (HBO-)opleiding
  • Je hebt aantoonbare ervaring als recruiter en de drive om je te blijven ontwikkelen in het vakgebied
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Gewend om op verschillende niveaus te acteren
  • Proactief en doelgericht


Wat bieden wij?

  • Je krijgt een gevarieerd werkpakket en je krijgt de ruimte om nieuwe inzichten en instrumenten te ontwikkelen in een gemeente in ontwikkeling.
  • We investeren graag in jouw ontwikkeling.
  • Afhankelijk van opleiding en ervaring ontvang je een aanbieding gebaseerd op een maximum van € 4.208,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. 
  • De gemeente Medemblik heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuze Budget van circa 17,05 % van je bruto jaarsalaris.


Geïnteresseerd?

We ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief uiterlijk 8 mei 2022 via deze website. Wanneer je eerst aanvullende informatie wilt, kun je contact opnemen met Juanita Montijn, senior strategisch adviseur P&O, telefoon (06) 22 42 41 75. Voor vragen en informatie over de procedure kun je ook terecht bij Recruiter a.i. Jacquelien Huisman via telefoonnummer: (06) 21563413. We horen graag van je!

Wij gaan voor Medemblik! Jij ook?

Delen:

Reageer vandaag

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met Jacquelien Huisman van Gemeente Medemblik

Over de organisatie

Gemeente Medemblik logo
Adres
Dick Ketlaan 21
1687 CD Wognum

De gemeente Medemblik is sterk in ontwikkeling en werkt hard aan een solide basis voor de toekomst. Als Westfriese gemeente doen we dat vanzelfsprekend met de mentaliteit die Westfriesen eigen is: nuchter, toegankelijk en informeel. Dicht bij de inwoners zetten wij ons altijd 100% in, ook voor onze collega’s. Wil jij ook meegroeien in een organisatie waar ontwikkeling centraal staat? Ontdek dan nu jouw mogelijkheden bij de gemeente Medemblik.